Citygame Antwerpen

/Citygame Antwerpen
Citygame Antwerpen2017-01-30T11:35:16+00:00

Zombie Zombie citygame in Antwerpen

In Antwerpen  kun je perfect een dagje schoppen combineren met een spannend citygame. Een goede startplaats voor het citygame is de Groenplaats. Je kunt gemakkelijk met de groep afspreken aan het standbeeld van Pieter Paul Rubens. Hieronder kan u de Zombie Zombie kaart van Antwerpen bekijken. U kunt de parkeer gelegenheden in Antwerpen bekijken op de volgende site : parkeren in Antwerpen. Antwerpen is perfect bereikbaar met de trein (afstappen in Antwerpen-Centraal). Neem een kijkje op www.belgianrail.be om u reis ui te stippelen.

Andere activiteiten in Antwerpen

Met het ZombieZombie citygame kun je makkelijk een activiteit van 2 uur vullen. Na de activiteit kun je napraten in één van de vele gezellige cafe’s. Zin in nog meer Antwerpen? Bezoek dan een van de volgende tips:

De vlaaikesgang Antwerpen citygame

De Vlaaikesgang

De vlaaikensgang is een verborgen middeleeuws steegje in het centrum van Antwerpen. Het is leuk om eens door te wandelen of iets te eten in één van de gezellige restaurants

Adres : Oude Koornmarkt 16 2000 Antwerpen

De Vlaaikensgang website

Het Zuiderterras

Het Zuiderterras ligt langs de schelde. Het is een leuke plek om te ontspannen of even te wandelen. Je kunt er iets eten of drinken in het nabijgelegen restaurant.

adres : Ernest Van Dijckkaai 37 2000 antwerpen

Meer info

Het Zuiderterras antwerpen citygame

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.