Citygame Brugge

/Citygame Brugge
Citygame Brugge2017-01-30T11:35:16+00:00

Zombie Zombie citygame in Brugge

Brugge is een romantische stad, maar ook een goed idee voor stadsspel met vrienden. Een goede startplaats is de Grote Markt. Je kunt gemakkelijk met de groep afspreken aan het standbeeld van Jan Breydel en Pieter de Coninck. Hieronder kan u de Zombie Zombie kaart van Brugge bekijken. De parkeer gelegenheden van Brugge kunt u bekijken via de volgende link. Brugge is ook zeer goed bereikbaar met de trein.

Andere activiteiten in Brugge

Met het ZombieZombie citygame kun je makkelijk een activiteit van 2 uur vullen. Na de activiteit kun je napraten in een van vele gezellige Brugse cafe’s. Zin in wat lekkere cultuur ? Breng dan een bezoek aan het Chocolade museum.

Het brugse beerje citygame

Het Brugse beertje

Het Brugse beertje is een sfeervol cafe in centrum Brugge. Je kunt er kennis maken met maar liefst 300 Belgische bieren waarvan 5 van het vat.

Adres : Kemelstraat 5 8000 Brugge

Het Brugse beertje website

Sint-Janshuismolen

De Sin-Janshuismolen is een van de molens die liggen in het park rondom de Kruisvest. U kunt de molen vanbinnen bezoeken, maar het is ook leuk om gewoon tot rust te komen in het park.

adres : Sint-Janshuismolen, Kruisvest 8000 Brugge

Meer info

Molens brugge citygame

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.