Citygame Brussel

/Citygame Brussel
Citygame Brussel2017-01-30T11:35:17+00:00

Citygame in Brussel

Brussel is een perfecte stad om het ZombieZombie citygame te spelen. Een goede startplaats voor het citygame is het plein voor de beurs van Brussel. Je kan makkelijk verzamelen op de trappen van de beurs. Een parkeer overzicht kunt u via deze link terugvinden.

Andere activiteiten in Brussel

Met het ZombieZombie citygame kun je makkelijk een activiteit van 2 uur vullen. Na het stadsspel kun je nog gezellig napraten in een van de vele café’s van Brussel. Een aanrader zijn de cafe’s bij Janneke Pis. Je kunt het ook combineren met een shopnamiddag of museum bezoek ( Bijvoorbeeld het Natuur historisch museum ).

de monk brussel

De Monk

De monk is een gezellig cafe in het centrum van Brussel. Er zijn regelmatig optredens en je kunt er ook een spaghetti eten.

Adres: Sint Katelijnestraat 42, 1000 Brussels

Meer info

Kunstberg

De kunstberg biedt een prachtig overzicht over Brussel. Het is een soort hoger gelegen parkje, waar je leuk kunt uitrusten of picknicken op de bankjes. Dicht bij deze kunstberg is ook het muziekinstrumenten museum en Warandepark, beiden een aanrader.

Adres : Kunstberg, 1000 Brussel

Meer info

kunstberg brussel

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.