Citygame Gent

/Citygame Gent
Citygame Gent2017-01-30T11:35:16+00:00

Zombie Zombie citygame in Gent

Gent is een mooie en gezellige stad. Combineer je bezoek aan de stad met een citygame. Een goede startplaats voor het citygame is het belfort. Je kunt gemakkelijk met de groep afspreken aan de inkom van het belfort. Hieronder kan u de Zombie Zombie citygame kaart van Gent bekijken. U kunt de parkeer gelegenheden in Gent bekijken op de volgende site : parkeren in Gent. Gent is perfect bereikbaar met de trein. Neem een kijkje op www.belgianrail.be om u reis uit te stippelen.

Andere activiteiten in Gent

Met het ZombieZombie citygame kun je makkelijk een activiteit van 2 uur vullen. Na de activiteit kun je napraten in één van de vele gezellige cafe’s. Zin in nog meer Gent? Bezoek dan een van de volgende tips:

Julie

Julie’s house

In Julie’s house kun je smullen van artisanale cupscakes brownies. Bovendien hebben ze er ook lekker koffie

Adres : Kraanlei 13,9000 Gent

Julie’s house website

Café de Trollekelder

De trollenkelder is een gezellig kroeg. Je kunt er één van de 200 verschillende bieren bestellen. In het weekend moet je snel zijn want er is vaak weinig plaats.

adres : Sint-Jacobs 17, 9000 Gent

Meer info

De trollenkelder gent citygame

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.