Citygame in Hasselt

De provincie hoofdstad van Limburg is een leuke en gezellige stad om het ZombieZombie citygame te spelen. Een goede startplaats voor het citygame is de grote markt. Op deze grote markt staat het brozen beeldenpaar, dit is een goede afspreekplaats als het spel gedaan is. Een parkeer overzicht kunt u via deze link terugvinden.

Andere activiteiten in Hasselt

Met het ZombieZombie citygame kun je makkelijk een activiteit van 2 uur vullen. Na het stadsspel kun je nog gezellig napraten in een van de vele café’s van Hasselt. Je kunt het ook combineren met een shopnamiddag of museum bezoek. Heb je zin in een wijntje dan is Dito een aanrader.

Teambuilding hasselt dito wijnbar

Wijnbar Dito

Dit wijnbar is een kleine maar gezellige wijnbar. De vriendelijke uitbater zal u graag uitleg geven bij de wijnkaart. Geen wijnliefhebber ? Geen probleem Dito schenkt ook de betere  Limburgse bieren en erg lekkere cocktails.

Adres: Schrijnwerkersstraat 8, 3500 Hasselt

Meer info

Z33 Art museum

Z33 is een leuk kunst museum in het centrum van Hasselt. Vaak zijn er gratis tentoonstellingen die de moeite zijn. Het rustige binnenplein met de bakjes is ook ideaal voor een kleine picknick.

Adres : Zuivelmarkt 33, 3500 Hasselt

Meer info

teambuilding hasselt z33 art museum