Citygame Leuven

/Citygame Leuven
Citygame Leuven2017-01-30T11:35:17+00:00

Citygame in Leuven

Leuven is een gezellige studentenstad om het ZombieZombie citygame te spelen. Een goede startplaats voor het citygame is de oude markt. Op deze oude markt staat het standbeeld van de kotmadam, dit is een goede afspreekplaats als het spel gedaan is. Een parkeer overzicht kunt u via deze link terugvinden.

Andere activiteiten in Leuven

Met het ZombieZombie citygame kun je makkelijk een activiteit van 2 uur vullen. Na het stadsspel kun je nog gezellig napraten in een van de vele café’s van Leuven, de meeste kan je terugvinden op de Oude markt. Je kunt het ook combineren met een shopnamiddag of museum bezoek ( zie Museum m).

STUK Kunstencentrum

Het stuk , is een gezellig kunstencentrum. Je kunt er iets drinken , een gezelschapsspel spelen, de krant lezen of naar een voorstelling gaan. Je kunt er ook naar een goede film gaan. Het film aanbod kun je bekijken (en reserveren) op cinemazed.be

Adres: Naamsestraat 96, 3000 Leuven

Meer info

Provinciaal domein Kessel-lo

Het provinciaal domein Kessel-lo is een mooi en groot park in Kessel-lo (een deelgemeente van Leuven).De toegang is gratis. U kunt er bootje varen, picknicken, zwemmen en de kinderen kunnen in de speeltuin spelen. Enkel voor het zwembad en de bootje varen dient u te betalen. U kunt van het station naar dit domein wandelen in 20 min. U kunt ook bus 2 richting Kessel-lo nemen aan het station, dan doet u er 9 min over.

Adres : Domeinstraat 88, 3010 Leuven

Meer info

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.