Citygame Tongeren

/Citygame Tongeren
Citygame Tongeren2017-01-30T11:35:19+00:00

Zombie Zombie citygame in Tongeren

De oudste stad van België is uitermate geschikt om een leuk citygame te spelen. Een goede startplaats is de Grote Markt. Je kunt gemakkelijk met de groep afspreken aan het standbeeld van Ambiorix of aan de bankjes voor de basiliek. Hieronder kan u de Zombie Zombie kaart van Tongeren bekijken. U kunt de parkeer gelegenheden in Tongeren bekijken op de volgende site : parkeren in Tongeren .

Andere activiteiten in Tongeren

Met het ZombieZombie citygame kun je makkelijk een activiteit van 2 uur vullen. Na de activiteit kun je napraten in een van de Tongerse gezellige cafe’s. Zin in nog meer Tongeren ? Brengt dan een bezoek aan het Gallo-Romeins museum of eet een heerlijke pasta in pastabar de ezel.

De ezel Tongeren , Pasta & boardgames

De Ezel – Pasta & boardgames, in het centrum van Tongeren

De Ezel is een kleine maar gezellige pastabar waar je bovendien erg leuke gezelschapsspellen kunt spelen. De uitbater zal je zeer enthousiast en duidelijk een van zijn prachtige gezelschapsspellen voorstellen.

Geen zin in pasta? Geen probleem je kunt ook gewoon iets drinken en een spelletje spelen.

De Ezel is gelegen op de piepelpoep in het centrum van Tongeren.

Adres : Piepelpoep 3 3700 Tongeren

De Ezel website

Gallo-Romeins museum Tongeren

Het Gallo-Romeins museum is een modern museum te Tongeren dat vaak leuke en nieuwe tentoonstellingen heeft. Het is al meermaals in de prijzen gevallen en is zeker een bezoek waard. Alle info over het museum kun je terugvinden op de officiële site.

adres : Kielenstraat 15,3700 Tongeren

Meer info

Gallo romeins museum tongeren

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.