Prijzen

Het zombie zombie spel draait op smartphones. Deze smartphones kunt u afhalen in het FaceTheAction.be verhuurpunt te Hasselt en Herent. Verkiest u een levering binnen België? Geen probleem wij verzenden het spelmateriaal naar u voor een meerprijs van 15 euro. Nadien kunt u het materiaal gewoon terugsturen (de retourkosten zijn inbegrepen). Het spelmateriaal wordt altijd geleverd in een Bpost kantoor in de buurt. Om een Zombie Zombie spel te kunnen spelen heeft u minstens 4 smartphones nodig. Elke smartphone kan aan een groepje gegeven worden van 2 à 4 man (2 tot 4 spelers per groep) . Met 4 smartphones kun je dus een spel spelen voor 4 à 16 man.

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Your text

Your text

Your text

4 Smartphones

56

Euro

Voor 6 tot 16 spelers

Levering = 15 euro extra

5 Smartphones

70

Euro

Voor 10 tot 20 spelers

Levering = 15 euro extra

6 Smartphones

84

Euro

Voor 12 tot 24 spelers

Levering = 15 euro extra

7 Smartphones

98

Euro

Voor 14 tot 28 spelers

Levering = 15 euro extra

8 Smartphones

112

Euro

Voor 16 tot 32 spelers

Levering = 15 euro extra

Begeleiding

Wenst u een begeleid stadsspel in een stad naar keuze? Contacteer ons via het contact formulier en wij sturen u een offerte.

Afhalen of leveren

Het Zombie Zombie gps stadsspel is door de week af te halen in de FaceTheAction.be verhuurpunten in Hasselt en Herent. Verkies je een levering ?Geen probleem, voor 15 euro extra leveren we het stadsspel. Het stadsspel wordt altijd geleverd in een Bpost kantoor naar keuze. Als je klaar bent met spelen kun je het spel terugsturen via een Bpost kantoor (retourkosten zijn inbegrepen).