Zombie Zombie : het GPS stadsspel

De stad is in de handen gevallen van bloeddorstige zombies! Jij en je team zijn de enige overlevende.  Om te overleven moet je rennen voor je leven en toegangskaarten verzamelen, deze liggen verspreide over de stad. Heb je het juiste aantal toegangskaarten verzameld ? Dan kun je ontsnappen langs één van de ontsnappingsbunkers. De zombies laten dit natuurlijk niet zomaar gebeuren! Ze spuwen slijm en versperren de wegen met slijmhopen, oppassen dus !

gps stadsspel in gent

Waar spelen?

Zombie Zombie is een gps stadsspel, je kunt het in elke Belgische stad spelen. Om het spel te spelen heb je minimum 6 vrienden nodig. Het spel is het leukst in een stad met veel kleine straatjes. Om het stadsspel te kunnen spelen in een bepaalde stad, moet er een Zombie Zombie kaart voor deze stad bestaan. Enkele steden waar er kaarten voor bestaan zijn : Leuven, Hasselt, Gent , Antwerpen en Tongeren. Neem voor een compleet overzicht een kijkje tussen de huidige kaarten. Bestaat er nog geen kaart voor jouw favoriete stad? Geen probleem ZombieZombie kan automatisch een kaart maken voor het gebied waar je bent. Kaarten die met de hand zijn gemaakt blijven natuurlijk altijd beter. Maak daarom een kaart en krijg 5 euro korting op de huurprijs! Meer info over kaarten maken. Geen zin om zelf een kaart te maken van jouw stad ? Doe ons een mailtje en wij maken hem voor jou. Het GPS spel is een zeer actief spel, maak je dus klaar om al lopend de stad te verkennen!

Spel materiaal

Als je een gps spel huurt krijg je het volgende materiaal mee:

  • Een rugzak
  • Enkele Zombie Zombie smartphones
  • Papieren kaarten van de stad naar keuze
  • Indien nodig: enkele battery packs (Je kunt 2u spelen zonder battery pack, met battery pack kun je al snel 7u spelen)

De smartphones zijn bij ontvangst voldoende opgeladen voor 2 uur spelplezier. Wens je langer te spelen? Dan kun je gebruik maken van onze battery packs ( 7 uur spel plezier), vraag hier specifiek naar indien gewenst.

smartphones voor het stadsspel

Afhalen of leveren

Het Zombie Zombie gps stadsspel is door de week af te halen in de FaceTheAction.be verhuurpunten in Hasselt en Herent. Verkies je een levering ? Geen probleem, voor 15 euro extra leveren we het stadsspel. Deze prijs is inclusief retourkosten. Het spel wordt geleverd in een Bpost kantoor naar keuze. Als je gedaan hebt met spelen, stuur je het spel ook gewoon terug via een Bpost kantoor.